Conferință internațională „Advanced Materials and Structures – AMS 2022”

Miercuri, 15 iunie 2022,  postat de Ronkov Lucian

În zilele de 16 – 18 iunie 2022, la Timișoara se desfășoară cea de-a IX-a ediție a conferinței internaționale „Advanced Materials and Structures – AMS 2022”. Evenimentul este organizat de Departamentele Ingineria Materialelor şi Fabricaţiei (IMF) și Mecanică și Rezistența Materialelor (MRM) din cadrul Universității Politehnica Timișoara cu sprijinul Fundaţiei Politehnica și Academia de Științe Tehnice din România (ASTR).

Conferința acoperă teme din domeniul Științei si Ingineriei Materialelor Avansate cu toate aspectele importante și anume: tehnologie de fabricație, caracterizare de proprietati, aplicații avansate, metode de investigare și modelare matematică.

În cadrul acestei manifestări științifice s-au primit un numar de 76 de lucrări atât din țară (București, Cluj-Napoca, Hunedoara) cât și din străinătate (Germania, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Italia).

Sesiunea plenară va avea loc în data de 17 iunie 2022 începând cu ora 9:00, în amfiteatrul Auditorium din Centrul de Conferințe al Universităţii Politehnica Timişoara, iar sesiunile de prezentări ştiinţifice și postere se vor desfășura în aceeași zi și locație începând cu orele 11:30.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive