Universitatea Politehnica Timișoara, gazdă a celei de-a XX-a ediții a Conferinței Naționale de Acționări Electrice

Miercuri, 11 mai 2022,  postat de Ronkov Lucian

Facultatea de Inginerie Electrică și Energetică din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează, în zilele de 12 – 13 mai 2022, cea de-a XX-a ediție a Conferinței Naționale de Acționări Electrice, manifestare științifică de anvergură, ce reunește zeci de specialiști în domeniu din universități și din industrie. Evenimentul, a cărui deschidere va avea loc joi, 12 mai 2022, ora 10:00, se desfășoară în amfiteatrele Centrului de Conferințe al UPT, Bd. Vasile Pârvan nr. 2B.

Structurată pe patru secțiuni – Acționări electrice, Controlul și automatizarea acționărilor electrice, Electronică de putere, Mașini electrice – conferința va beneficia de prezentarea, în plen și pe secțiuni, a peste 30 de lucrări științifice, de către cadre didactice și cercetători de la Universitatea Politehnica București, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Universitatea din Petroșani, Universitatea din Craiova, Universitatea Sapientia, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, Universitatea Dunărea de Jos din Galați, Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău, dar și de la companii (BeeSpeed Automatizări Timişoara, Endress Group, Data Science Studio Austria, ELCO Târgu Jiu).

Comitetul organizatoric al conferinței îi are ca președinți pe prof.univ.dr.ing. Sorin Musuroi, prorector Universitatea Politehnica Timişoara și conf.univ.dr.ing. Ciprian Șorândaru, decanul Facultății de Inginerie Electrică și Energetică din cadrul UPT, iar Comitetul Onorific al conferinței este format din acad. Ion Boldea, prof.univ.dr.ing. Dorin Popovici, prof.univ.dr.ing. Nicolae Muntean, prof.univ.dr.ing. Sorin Mușuroi, prof.univ.dr.ing. Lucian Tutelea, prof.univ.dr.ing. Sorin Deaconu și conf.univ.dr.ing. Alexandru Hedeș.

Sponsorii evenimentului sunt: ZF, Continental Tires, Nokia, Oechlesler, Vitesco, BeeSpeed Automatizări.

Programul complet al conferinței îl puteți urmări aici.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive