Innovation Labs 2022 – Câștigători HACKATHON

Joi, 17 martie 2022,  postat de Roxana Sirbu

În cadrul programului Innovation Labs 2022, în 12-13 martie, a avut loc la Timișoara primul HACKATHON, eveniment de debut al programului, cu rol de selecție, feedback și networking.

Mai multe echipe de studenți de la UPT și două echipe de cadre didactice și cercetători au trecut cu brio de Innovation Labs 2022 Timișoara Hackathon și s-au calificat în programul de pre-accelerare de business, care se întinde până în toamnă.  Echipele din UPT care s-au calificat sunt: Neuro Kano Software (Facultatea de Management în Producție și Transporturi), Green Tech (Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului), Palm Benefits (Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale), Driver Assistant, ArhiMed,  Blume, eTask (Facultatea de Automatică și Calculatoare), SustenCity (Facultatea de Mecanică).

Programul de pre-accelerare Innovation Labs este coordonat de către Asociația Tech Lounge și implementat alături de Asociația Transilvania IT, Asociația Calemis, EduHub și Cowork Timișoara cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale, UiPath, Microsoft, AROBS Transilvania Software, Atos, Carrefour România, Orange, VTEX, Elrond, având Romanian – American Foundation ca partener strategic, Universitatea POLITEHNICA din București ca partener universitar strategic, și în colaborare cu Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării. Universitatea Politehnica Timișoara este partener academic în cadrul acestui proiect încă de la demararea sa.

În organizarea evenimentului în sistem online și față-în-față a fost implicată și Liga Studenților Facultății de Management în Producție și Transporturi.

În mod special, echipele câștigătoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara vor beneficia de sprijin în identificarea unei nișe de piață, noi oportunități de colaborare cu parteneri din mediul industrial, potențiali investitori, membrii  UEFISCDI.

Pentru orice alte detalii, cei interesați sunt rugați să-i contacteze pe:

- asiv. dr. ec. Mihali Lavinia-Maria, Facultatea de Management în Producție și Transporturi, lavinia.mihali@upt.ro;

- șl. dr. ing. Valentin Niță, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, la adresa valentin.nita@upt.ro.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive