Ateliere de limba și cultura japoneză

Marti, 8 martie 2022,  postat de Raluca ILISIE

A venit si anotimpul florilor de cireș în Japonia și Atelierele de limba japoneză organizate de Biblioteca UPT și Dr. Camelia Nakagawara, de la Tokyo, au ajuns la a treia sesiune online!

Modulele următoare vor fi oferite în perioada 21 martie – 23 aprilie 2022.

Cursurile se desfășoară exclusiv online. Dr. Nakagawara este niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia, New York (MA în predarea limbilor străine, Teachers College) și Universitatea din Chicago (PhD în Limbi și Civilizații Est-Asiatice) și cu peste 20 de ani de experiență de cercetare și predare la nivel universitar atât în Japonia cât și în SUA.

Înscrierile se fac pana joi, 24 martie 2022, prin completarea următorului formular.

Detaliile legate de program si de plata se găsesc in formularul de înscriere. Va rugăm sa citiți cu atenție textul din formular când va înscrieți.

ATENȚIE STUDENȚI UPT!
Primii cinci studen
ți UPT care se înscriu la acest curs vor beneficia de rambursarea taxei de înscriere de către Universitatea Politehnica Timișoara.

Luni, 21 martie, orele 18:00-19:30, Kameria sensei va ține o întâlnire townhall pentru organizare, întrebări si explicații. Toți cursanții si doritorii sunt rugați să participe (participarea la aceasta întâlnire este gratuită). Pentru a primi invitația, precum si pentru întrebări sau solicitări, vă rugăm să vă adresați s doamnei profesoare Nakagawara (aka “Kameria sensei”) la: sensei.k.333@gmail.com

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive