Ateliere de limba și cultura japoneză

Vineri, 5 noiembrie 2021,  postat de Raluca ILISIE

Dr. Camelia Nakagawara, aflată la Tokyo, împreună cu Biblioteca UPT organizează o nouă sesiune de ateliere de limba japoneză în perioada 16 noiembrie – 18 decembrie.

Atelierele e se vor desfășura exclusiv online.
Dr. Nakagawara este niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia, New York (MA in predarea limbilor străine, Teachers College) si Universitatea din Chicago (PhD in Limbi si Civilizații Est-Asiatice) și cu peste 20 de ani de experiență de cercetare și predare la nivel universitar atât în Japonia, cât și în SUA.
Atelierele constau în două segmente:
Primul este destinat începătorilor cu zero sau minima experiență în învățarea limbii japoneze și persoanelor care doresc dobândirea înțelegerii de bază a modului în care funcționează limba japoneză, a modului în care este constituită scrierea și rolul fiecărui element al ei, a nivelelor de politețe precum și a altor trăsături specifice acestei limbi. Se va urmări învățarea expresiilor uzuale si a unor elemente de sintaxă de bază.
Al doilea segment se adresează cursanților care au urmat cursul de începători sau intermediari din sesiunile organizate în anii trecuți și celor care doresc reactualizarea cunoștințelor dobândite deja. Se vor exersa și recapitula etapele învățate până acum.
Cursanții care doresc să continue studiul japonezei după aceste sesiuni introductive/pregătitoare, vor avea posibilitatea să o facă din 10 ianuarie 2022, când o nouă sesiune va fi oferită.
Un atelier constă în 5 ședințe a 75 de minute fiecare, costul întregului modul fiind de 100 de lei.
Înscrierile au loc în perioada 6-16 noiembrie, prin completarea următorului formular: https://forms.gle/rbAWcPFZYHyxfbvu9
Plata taxei atelierelor se realizează prin virament bancar în următorul cont:
Nr.cont: RO29BRDE360SV22889223600
Beneficiar: ASOCIATIA FOSTILOR STUDENTI SI ANGAJATI AI POLITEHNICII DIN TIMISOARA
BANCA: BRD
COD FISCAL: 17478132
Doamna profesoară Nakagawara va ține o sesiune de informare si discuție pentru cei interesați luni, 8 noiembrie, orele 18:00. Pentru a participa, trimiteți mail la:
sainvatamjaponeza2018@gmail.com

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive