Lansare de carte “Employer branding 100%” Doru Șupeală – în Timișoara

Vineri, 22 octombrie 2021,  postat de Raluca ILISIE

Pe lângă formarea de ingineri, Universitatea Politehnica Timișoara, pregătește și specialiști în domeniul comunicării, managementului și administrației publice și suntem bucuroși să putem sprijini și facilita colaborarea dintre mediul academic și specialiștii din domeniile aparținând științelor socio-umane. Astfel că, vă invităm să luați parte miercuri, 27 octombrie 2021, începând cu ora 11:00 la evenimentul de lansare de carte “Employer branding 100%” Doru Șupeală – în Timișoara.

Autorul cărții Employer Branding 100%, Doru Șupeală, este consultant de marketing, management și business, Head of Marketing al unei companii IT și Managing Partner la Școala SPOR. Este doctorand la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde pregătește o teză despre managementul creativității și inovației. În prezent desfășoară cea mai amplă cercetare academică internațională care evaluează climatul pentru creativitate și inovație în organizațiile IT.

Ne vor onora cu prezența:

1. Conf.univ.dr.ing. Florin DRĂGAN – Rectorul Universității Politehnica Timișoara

2. Prof. univ. dr. ing. ec. MOCAN MARIAN LIVIU, Decanul Facultății de Management în Producție și Transporturi

3. Conf. univ .dr. Gabriel-Mugurel DRAGOMIR – Director DPPD (Facultatea de Științe ale Comunicării)

4. Sorin Maxim – Director General ADR VEST

5. Mihaela Popa – Head of Human Resources Hella Romania

6. Simona Constăncean – Profil PR & Communication

Evenimentul va avea loc în cadru restrâns, în sala Auditorium din Centrul de Conferințe UPT ( Bd. Vasile Pârvan, Nr. 2b) și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a Universității Polithenica Timișoara, la adresa: https://www.facebook.com/UPTimisoara

Cartea “Employer branding 100%” de Doru Șupeală va putea fi achiziționată în cadrul evenimentului, ori de pe curteaveche.ro.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive