Hack2Change – Smart and Sustainable Regions

Vineri, 17 septembrie 2021,  postat de Raluca ILISIE

În calitate de partener al rețelei de universități europene - E3UDRES2, Universitatea Politehnica Timișoara organizează pe data de 23-24 septembrie 2021, împreună cu partenerii săi, hackathon-ul Hack2Change – Smart and Sustainable Regions unde studenți și antreprenori sunt invitați să găsească soluții la probleme regionale în legătură cu economia circulară, contribuția umană la inteligența artificială sau bunăstarea și procesul de îmbătrânire activă. Evenimentul va avea loc online iar echipele de participanți vor fi coordonate de mentori consacrați, familiarizați cu problemele regiunii din care provin.

Challenge-urile la care participanții sunt invitați să răspundă și să găsească soluții sunt următoarele:

- Enriching the wellbeing of smart cities inhabitants (Cowork & UPT / România)

- Efficient collection of biodegradable waste (Profikomp / Ungaria)

- Sustainable farming in times of climate change (Latvian Rural Training & Advisory Centre / Letonia)

- NENA – The Neighbourhood Network (Lower Austrian Federal Government / Austria)

- Using AI to find the right talent that fits in our (cultures) company (ABN Cleanroom Technology / Belgia)

 

O serie de premii și momente artistice sunt puse la dispoziția participanților. Mai multe informații se regăsesc la https://eudres.eu/hackathon-2021.

Studenții Universității Politehnica Timișoara sunt invitați să participe la eveniment, având posibilitatea să descopere lucruri noi, să integreze echipe internaționale și să-și pună amprenta asupra viitorului regiunilor noastre Europene.

Înregistrarea participanților a fost prelungită până pe data de 20 septembrie 2021. Formularul de înregistrare se regăsește la: https://eudres.eu/hackathon-2021. Mai multe informații tehnice pot fi furnizate de dl. Sl.dr.ing. Silviu Vert (silviu.vert@upt.ro). Pentru detalii organizatorice, vă rugăm să vă adresați d-lui. Prof.univ.dr. Claudiu Albulescu (claudiu.albulescu@upt.ro).

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive