Programul Innovation Labs și secțiunea University research spin-off

Marti, 7 septembrie 2021,  postat de Ronkov Lucian

Centrul Multimedia al UPT invită pe cei interesați la o masă rotundă de discuții privind posibilitățile de transfer tehnologic și valorificarea rezultatelor de cercetare din Universitatea Politehnica Timișoara.

Invitat este Razvan Crăciunescu, Director Executiv la Asociația pentru Educație Antreprenorială și Lector la UPB, membru în echipa de organizare a Innovation Labs, care va prezenta programul Innovation Labs și în special secțiunea de spin-off universitar, precum și alte oportunități de transfer tehnologic din România.

Innovation Labs este un program de pre-accelerare dedicat studenților și tinerilor profesioniști care doresc să construiască startup-uri de succes în tehnologie. Una dintre secțiunile Innovation Labs este dedicată spin-off-urilor din universităti, secțiune la care participă echipe cu idei de cercetare validate și care caută modalități de a aduce ideea pe piața comercială.

Întâlnirea are loc în format hibrid, joi 9 septembrie, începând cu ora 11:30. Participarea poate fi:

Pentru orice alte detalii, cei interesați sunt rugați să-l contacteze pe șl.dr.ing. Silviu Vert la adresa silviu.vert@upt.ro

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive