Universitatea Politehnica Timișoara susține campania de donare de sânge BLOOD NETWORK

Joi, 26 august 2021,  postat de Raluca ILISIE

Universitatea Politehnica Timișoara susține campania de donare de sânge BLOOD NETWORK organizată de UNTOLD. Super beneficii pentru toți cei care donează!

Este mare nevoie de sânge în Timișoara, astfel că, BLOOD NETWORK, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, ajunge, sâmbătă și duminică, în orașul nostru. Caravana mobilă organizată de UNTOLD, Kaufland România și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara va fi amplasată în parcarea din fața Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică a Universității Politehnica Timișoara, de pe Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 2.

În cele două zile, de 28 și 29 august 2021, caravana BLOOD NETWORK va fi deschisă în intervalul orar 08:00 – 14:00, iar donatorii pot merge direct acolo cu cartea de identitate în original, fără programare. Tot ce trebuie să facă este să doneze și să contribuie astfel la rezerva de sânge, atât de necesară în această perioadă.

Super beneficii pentru donatori: bilete la UNTOLD, zi liberă și tichete de cumpărături.

Cei care donează sânge la caravana mobilă din Timișoara și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de lei din partea Kaufland România. Totodată, de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara primesc o adeverință pentru zi liberă de la locul de muncă și tichete de masă.

Împreună putem face mult bine celor din jurul nostru!

Universitatea Politehnica Timișoara a fost mereu alături de comunitate, oferind sprijin oricărei acțiuni menite să ajute viața și sănătatea semenilor noștri. Apreciem, susținem și încurajăm donarea de sânge continuă. Ca și la edițiile precedente, și anul acesta punem la dispoziția organizatorilor spațiile UPT, astfel încât să fie cât mai ușoară implementarea campaniei.

Îndemnăm comunitatea UPT să se alăture acestei acțiuni și să arate încă o dată cât de puternici putem fi” (Conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, Rectorul Universității Politehnica Timișoara) „și că doar împreună putem face o lume mai bună” (Rodica Lighezan, Directorul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara)

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive