Conferința Internațională IAFeS NETTIES & Workshop de încheiere a DigiCulture Erasmus+

Joi, 22 iulie 2021,  postat de Ronkov Lucian

Echipele Centrului de e-Learning și Centrului Multimedia UPT, precum și echipa de proiect DigiCulture Erasmus+ vă invită în perioada 22-23 iulie la Conferința Internațională IAFeS NETTIES & Workshop de încheiere a DigiCulture Erasmus+. Evenimentele sunt organizate de Universitatea Politehnica Timișoara și Asociația Internațională pentru eScience (International Association for eScience) – IAFeS, având ca temă Cultura digitală în educație, știință și tehnologie.

Program:

Joi, 22 iulie, ora 16:00-18:00 | ONLINE: Workshop Virtual: Proiectul și Cursurile DigiCulture

Workshop-ul propune prezentarea celor 13 cursuri dezvoltate în cadrul proiectului Erasmus+ Digital Culture – Perfecționarea competențelor digitale și îmbunătățirea incluziunii sociale a adulților în industriile creative, precum și a certificatelor digitale deschise acordate în urma completării acestora. Evenimentul va avea loc în limba română.

Participarea este recunoscută prin Certificate digitale deschise Împreună Online.

Formular înregistrare pentru participarea prin Zoom: https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_61mGKYOsQBCgL5OhMeiugQ

Evenimentul poate fi urmărit live prin Facebook: https://www.facebook.com/events/532825014798473

Vineri, 23 iulie ora, 10:00 – 13:00 –  sala Auditorium UPT & Online: Conferința Internațională IAFeS NETTIES & Workshop de încheiere a DigiCulture Erasmus+

Evenimentul cuprinde prezentări de la partenerii DigiCulture și IAFeS pe tema conferinței, și un workshop cu Cursurile DigiCulture. În cadrul conferinței vor avea loc prezentări atât în sala Auditorium, cât și virtuale cu participanți din România, Austria, Lituania, Suedia, Italia, Danemarca, Grecia și Serbia.

Sărbătorim 25 de ani de Centrul de Cercetare Multimedia în UPT

Un moment special în cadrul conferinței va fi dedicat împlinirii a 25 de ani e activitate a Centrului de Cercetare în Multimedia (https://cm.upt.ro ). Principalele activități ale departamentului sunt furnizarea de expertiză, educație și cercetare pentru aplicarea și utilizarea tehnologiei în contextul informației, comunicării și cunoștințelor, cu peste 30 de proiecte internaționale și cooperare cu universități și companii de pe 4 continente.

Conferința va avea loc în limba engleză.

Participanții vor primi Certificate digitale deschise Netties.

Formular înregistrare pentru participarea prin Zoom: https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_ZxNWrXe2TTO98SLQ8uEbVA

Evenimentul poate fi urmărit live prin Facebook: https://www.facebook.com/events/410030750336771

Asociația Internațională pentru eScience / Internationaler Verein für eScience (IAFeS) funcționează în întreaga lume, cu accent pe colaborarea internațională, având sediul la Viena, Austria.

Proiectul Erasmus+ Digital Culture – Perfecționarea competențelor digitale și îmbunătățirea incluziunii sociale a adulților în industriile creative își propune să creeze un program de educație durabil și eficient, dedicat cursanților adulți cu abilități digitale scăzute și adulților slab calificați, implicați în sectorul industriilor creative din România, Italia, Austria, Danemarca, Lituania, Marea Britanie și Irlanda. Principalele rezultate includ cursurile MOOC pentru competențele digitale și incluziunea socială pentru industriile creative, disponibile online și prin „blended learning”.

Detalii despre proiect: https://digiculture.eu/en/

Detalii despre eveniment: https://digiculture.eu/en/digiculture-erasmus-closing-workshop/

Cursurile de inițiere DigiCulture și informații despre acestea: https://digiculture.eu/en/courses/

Pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/CultureDigi

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive