UPT și HIT, colaborare în Erasmus+

Luni, 19 iulie 2021,  postat de Ronkov Lucian

Programul Erasmus+ la nivel mondial promovează mobilitatea între universități, dincolo de granițele Europei. Pentru prima dată, începând cu anul 2018, UPT a primit finanțare Erasmus+ pentru extinderea cooperării cu Holon Institute of Technology (HIT).

Holon Institute of Technology este o universitate multidisciplinară cu profil extins și reputație excelentă, care se concentrează pe știință, tehnologie și design și funcționează într-un mod extrem de interdisciplinar.

Înțelegerea multiculturală este esențială pentru un viitor absolvent, în contextul globalizării continue. Dezvoltarea parteneriatelor internaționale și promovarea mobilității pentru studenți și profesori sunt componente esențiale în transmiterea unei identități interculturale. Având în vedere acest lucru, UPT dorește să realizeze o colaborare de durată cu Holon Institute of Technology.

În perioada 19-23 iulie, UPT îl găzduiește pe dl prof.dr.  Alexander LAIKHTMAN, prodecan al  Facultăţii de Ştiinţe, Departamentului de Fizică de la HIT.

În cadrul acestei  mobilităţi, prof.dr.  Alexander  LAIKHTMAN va susţine, în data de 20 iulie 2021, ora 10.30, prelegerea intitulată FUNCTIONALIZATION OF TUNGSTEN DISULFIDE NANOPARTICLES BY PLASMA AND ION BOMBARDEMENT,  în sala C304, Corpul Electro, Departamentul Bazele Fizice ale Ingineriei. Coordonator Departamental pentru acest acord Erasmus+  este dna  conf. dr. habil. Nicolina POP.

În cazul în care doresc să depună candidaturi pentru mobilități la HIT, studenții și personalul UPT se pot adresa la Departamentul de Relații Internaționale (erasmus.outgoing@upt.ro)

Informatii suplimentare

Pentru studenți: http://www.upt.ro/international/Mobilitati-Si-Cooperari-Internationale_Mobilitati-pentru-studenti-2021-2022_155_ro.html

Pentru profesori și angajați: http://www.upt.ro/international/Mobilitati-Si-Cooperari-Internationale_Mobilitati-de-predare-si-formare-2020-2021_150_ro.html

Holon Institute of Technology: https://www.hit.ac.il/en

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive