Diana Andone, directorul CeL, a primit distincția EDEN Senior Fellow Award

Joi, 24 iunie 2021,  postat de Ronkov Lucian

Dr. ing. Diana Andone, directorul Centrului de e-Learning al Universității Politehnica Timișoara a primit distincția EDEN Senior Fellow Award, unul din cele mai prestigioase premii anuale ale comunității EDEN, ca „recunoaștere a contribuției la dezvoltarea învățământului deschis, la distanță și e-learning în Europa și pentru un angajament și sprijin valoros pentru evoluția și progresul EDEN”. Distincția a fost acordată luni, 21 iunie 2021, de către președintele EDEN, Sandra Kučina Softić, în cadrul Ceremoniei de deschidere a Conferinței anuale virtuale EDEN 2021, găzduită de UNED – Universidad Nacional de Educación a Distancia, Madrid.

În anunțul oficial al EDEN se precizează: „În deceniile de afiliere la EDEN în diferite roluri și capacități, ea (n.a. Diana Andone) ne-a îmbogățit conferințele prin nenumărate lucrări, ateliere, webinarii și cursuri […] A fost motorul modernizării comunicării Asociației, atât în aplicarea tehnologiilor de vârf, cât și în construirea unui sistem contemporan de fluxuri de informații. În calitate de gazdă a seriei de Webinarii EDEN în perioada COVID și a primei conferințe anuale virtuale EDEN, prin intermediul UPT, a contribuit la stabilirea bazelor unei noi culturi pentru EDEN în organizația de evenimente online și virtuale”.

Mulțumesc foarte mult, Sandra și mulțumesc EDEN și Comitetului European pentru că mi-ați acordat acest premiu. Sunt recunoscătoare în  mod umil pentru această realizare. Trebuie să spun că prima mea întâlnire EDEN a fost în 1996, așa că a trecut mult timp de când am fost cu EDEN, la conferințe, din Budapesta, Granada și toată Europa. Trebuie să mulțumesc lui António (Teixera), Airina (Volungevičienė) și Sandra – celor trei președinți pe care i-am servit în calitate de membru al comitetului executiv și în calitate de vicepreședinte, în special cu ultimul, și întregului comitet executiv și membrilor și comitetului NAP, care a fost foarte susținător la toate acțiunile nebunești, dacă pot spune asta, și m-au susținut în toate ideile pe care le-am «aruncat în aer». Și au «prins mingile», cu sprijinul extraordinar al Secretariatului, ceea ce a fost cu adevărat grozav și sunt foarte fericită că am putut face acest lucru. Și voi fi în preajma EDEN pentru mai mult timp. Aceasta este doar o încurajare. Va mulțumesc tuturor!”, a declarat dr. Diana Andone la decernarea premiului EDEN Senior Fellow.

Înregistrarea evenimentului poate fi urmărită aici: https://www.youtube.com/watch?v=Ccot00ejh1o

Despre dr. Diana Andone

Dr. ing. Diana Andone este directorul Centrului de e-Learning al Universității Politehnica Timișoara, responsabil pentru planificarea și implementarea tehnologiilor digitale, a tehnologiilor de învățare online și a premiatului Campus Virtual (https://cv.upt.ro/ ) al UPT. De asemenea, este cadru didactic la Universitatea Politehnica din Timișoara, România, în domeniul tehnologiilor multimedia, interactive și web. Diana Andone este autor a 17 cărți și 100 de lucrări de cercetare,  are în palmares 11 premii pentru cea mai bună lucrare (Best Paper Awards) și a coordonat peste 30 de proiecte de cercetare și educație, finanțate în principal de Comisia Europeană.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive