„Repere în istoria informaticii românești”

Miercuri, 16 iunie 2021,  postat de Ronkov Lucian

Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara sărbătoresc, în data de 17 iunie 2021, în cadrul evenimentului „Repere în istoria informaticii românești”, sub egida Alianței Române a Universităților Tehnice – ARUT, 50 de ani de la apariția primelor licee de informatică din țară, 55 de ani de la absolvirea primei promoții de ingineri cu specializarea calculatoare electronice și, totodată, 60 de ani de la punerea în funcțiune a MECIPT-1, primul calculator alfa numeric din România.

Evenimentul este organizat în sistem hibrid și poate fi vizionat prin intermediul platformei Zoom și a paginii oficiale de Facebook a Universității Politehnica Timișoara.

Evenimentul on site se va desfășura în cadru restrâns, în incinta Muzeului UP, începând cu ora 12:00.

Pentru a participa online, cei interesați sunt rugați să parcurgă următorii pași:

A. Să se înregistreze completând formularul din link, folosind adresa de email pe care au primit invitația: https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_-Nm0kxxuRJux85V_xI4UPQ

B. După completarea formularului, vor primi un link pe care sunteți rugați să îl acceseze joi, 17 iunie, începând cu ora 12.00, pentru a participa la eveniment LIVE pe Zoom.

Evenimentul poate fi urmărit online pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara, la adresa: https://www.facebook.com/UPTimisoara

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive