Sesiune de comunicări științifice studențești

Luni, 14 iunie 2021,  postat de Ronkov Lucian

Continuând tradiția din anii precedenți, Centrul de cercetări  Maşini şi Echipamente Termice, Transporturi şi Combaterea Poluării organizează în data de 16 iunie 2021, începând cu orele 18.00, prin platforma zoom a universității (online), o sesiune de comunicări științifice studențești. Manifestarea are drept scop prezentarea publică, într-un cadru de dezbatere constructivă şi deschisă, a unor rezultate obținute de studenții de la ciclurile masteral și de licență, dezvoltate îndeosebi în cadrul lucrărilor de finalizare a studiilor. Tematica abordată va acoperi domenii de mare actualitate științifică, legate de tranziția industrială impusă de schimbările climatice și folosirea resurselor regenerabile de energie.

Înscrierile se fac la  adresele de e-mail ale secretarilor juriilor de specialitate:  daniel.ostoia@upt.ro, ramon.balogh@upt.ro. Programul definitivat, pe secțiuni, se va afișa pe pagina departamentului MMUT. Invitația pe zoom va fi distribuită de fiecare secretar al juriului, pe secțiuni.

Prezentarea fiecărei lucrări va dura cel mult 15 minute, incluzând discuțiile, și se va baza pe un power point de circa 10-15 sliduri. Autorul principal este studentul, care își prezintă rezultatele cercetării teoretice și/sau experimentale. Cadrul didactic îndrumător poate fi coautor al lucrării.

Cele mai bune lucrări se vor premia. Toti participanții studenți vor primi diplome speciale, care să ateste implicarea lor.

Se va edita și un volum cu rezumatele lucrărilor. Modelul impus pentru redactarea acestui volum precum și minimale indicații pentru realizarea prezentării orale sunt cuprinse aici: norme de redactare rezumat si prezentare orala.

Detalii se pot obține de la ioana.ionel@upt.ro.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive