Workshop „Structural Integrity of Additively Manufactured Materials”

Miercuri, 10 februarie 2021,  postat de Ronkov Lucian

Universitatea Politehnica Timișoara organizează în perioada 25 – 26 Februarie 2021: 1st Workshop on Structural Integrity of Additively Manufactured Materials în cadrul proiectului H2020-WIDESPREAD-2018, Grant No. 857124: Eastern European twinning on Structural Integrity and Reliability of Advanced Materials obtained through additive Manufacturing. Workshop-ul se va desfășura în sistem hibrid, online și „on site” la Biblioteca UPT.

Coordonatorii workshopului sunt Prof. Liviu Marșavina de la Universitatea Politehnica Timișoara, Prof. Roberto Brighenti de la Universitatea din Parma (Italia) și Prof. Filippo Berto de la NTNU Trondheim (Norvegia).

Rezumatele se pot trimite până la data de 20 Februarie 2021, iar lucrarile în extenso până la data de 31 Martie 2021. Lucrările vor fi publicate după recenzie în jurnalul „open access” de la Wiley: Material Design & Processing Communications.

Participarea la Workshop este gratuită, dar este necesară înregistarea. Mai multe informații și înregistrare la adresa: http://www.siramm.unipr.it/Workshop_SIAMM21.htm

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive