Apel pentru ajutorarea colegului Mugurel Crăciun

Marti, 26 ianuarie 2021,  postat de Raluca ILISIE

Facem un apel urgent către toți colegii care îndeplinesc condițiile legale și medicale pentru a dona sânge pentru colegul nostru, Mugurel Crăciun, angajat în cadrul TeleUniversitatea Politehnica.

Acesta este internat la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara unde va face un transplant de măduva osoasă. Procedura este delicată și grea în urmă căreia va avea foarte mare nevoie de sânge și trombocite. Mugurel are grupa de sânge 0 pozitiv, dar pot dona și persoane cu alte grupe de sânge, în schimb pentru trombocite sunt acceptați doar donatori fidelizați (cei care se află în evidențele Centrului de Transfuzie Sanguină).

Cei care doresc să ajute, pot să o facă începând de astăzi, 26.01.2021. Donarea de sânge și trombocite se poate face la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara. Este foarte important să specificați numele pacientului și spitalul: Crăciun Mugurel ValentinSpitalul Louis Țurcanu din Timișoara.
Totodată, persoanele care doresc să-i ofere ajutor financiar, pot să o facă donând în contul: RO12INGB0000999900165013 Hassu Mihai Adrian  
        

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive