Cadru didactic al UPT, premiat de IEEE

Vineri, 11 decembrie 2020,  postat de Ronkov Lucian

As.dr.ing. Raul-Cristian Roman, cadru didactic în cadrul Departamentului de Automatică și Informatică Aplicată a Universității Politehnica Timișoara, a obținut premiul HONORABLE MENTION #1 în cadrul competiției 2020 BEST PHD THESIS AWARD COMPETITION organizate de Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Robotics & Automation Society Romania Chapter.

Competiția a fost dedicată premierii celor mai bune teze de doctorat din domeniile roboticii și automaticii care au fost susținute public în Romania după data de 1 Ianuarie 2018. La startul acestei competiții au luat parte cei mai buni tineri cercetători din universități de prestigiu din România.

Premiul a fost acordat în cadrul unei sesiuni speciale organizate în cadrul conferinței internaționale 24th International Conference on System Theory, Control and Computing Joint Conference SINTES 24, SACCS 20, SIMSIS 24, CONTI 13 desfășurată la Sinaia, în care cei trei finaliști nominalizați ai competiției au prezentat rezultatele obținute în cadrul tezelor de doctorat. Jurizarea a fost făcută de nume de calibru din cadrul celor mai prestigioase universități din țară. Sesiunea a fost interactivă, au fost adresate întrebări și au fost formulate comentarii din partea participanților la conferință și a membrilor IEEE Robotics & Automation Society Romania Chapter.

As.dr.ing. Raul-Cristian ROMAN a obținut diploma de doctor în Ingineria Sistemelor în cadrul Universității Politehnica Timișoara în 2018, sub îndrumarea prof.dr.ing. Radu-Emil Precup, membru corespondent al Academiei Române, titlul tezei fiind TEHNICI DE TIP MODEL-FREE DE ACORDARE A PARAMETRILOR REGULATOARELOR AUTOMATE.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive