Apel la propuneri de proiecte

Vineri, 6 noiembrie 2020,  postat de Ronkov Lucian

ANPCDEFP a lansat un apel la propuneri pentru proiecte care urmăresc consolidarea relațiilor bilaterale dintre statele SEE (Islanda, Liechtenstein, Norvegia) și România. În cadrul acestui apel pot fi finanțate proiecte de cooperare strategică pentru modernizarea curriculumului și proiecte de cooperare de mici dimensiuni pentru schimbul de bune practici privind metodele de predare și organizarea unor schimburi de studenți de scurtă durată (5-30 de zile).

Proiectele de cooperare sunt menite să sprijine inovarea și îmbunătățirea metodelor de predare, dezvoltarea curriculumului, să contribuie la modernizarea universității și să asigure o relație mai strânsă între oferta educațională și lumea muncii. Proiectele de cooperare pot viza orice domeniu de studiu.

Instituția de învățământ superior din România poate candida în numele unui consorțiu format din cel puțin două instituții, inclusiv cel puțin o instituție / organizație din Islanda, Liechtenstein sau Norvegia. Ceilalți membri ai consorțiului pot fi universități acreditate, companii, institute de cercetare, parteneri sociali, ONG-uri din statele SEE sau statele beneficiare (Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Ungaria) și instituții VET din Elveția cu un acord de cooperare specific cu o companie din Liechtenstein.

Bugetul alocat acestui apel este de 572027 EUR. Grantul  minim alocat pentru un proiect este de 20000 Euro, iar grantul maxim alocat este de 200000 Euro.

Mai multe detalii despre eligibilitatea participanților, tipurile de activități, costurile acoperite etc. pot fi găsite aici: http://www.eea4edu.ro/wp-content/uploads/2020/11/Apel_Coop_HE_2020_RO_revised.pdf.

Termenul limită pentru transmiterea candidaturilor este 15 februarie 2021, ora 13:00 (ora României).

În UPT, conform deciziei la nivel național, evidența candidaturilor se păstrează la Departamentul Relații Internaționale, Biroul Erasmus+. Completarea și semnarea Declarației de onoare se va face prin DRI, iar exemplarul finalizat va fi transmis prin e-mail aplicantului. Persoană de contact: Adriana IACOB (adriana.iacob@upt.ro).

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive