Zilele Carierei, online la UPT

Luni, 26 octombrie 2020,  postat de Ronkov Lucian

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), organizează, în 28 – 29 octombrie 2020, cea de-a XVII-a ediție a celui mai important târg de carieră din vestul țării – Zilele Carierei.

Manifestarea este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time. În aceeași măsură, acțiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic și Universitatea Politehnica Timișoara.

Evenimentul se va desfășura online, în zilele menționate, între orele 10:00-16:00, timp în care studenții pot accesa ofertele companiilor și pot interacționa cu reprezentanții acestora prin intermediul standurilor virtuale disponibile la: https://zilelecarierei.upt.ro/info/23/Participa-la-Zilele-Carierei-2020.html.

Totodată, în cadrul conferințelor organizate online, studenții pot intra în direct cu reprezentanții companiilor și pot aplica direct pentru ofertele de carieră în cadrul standurilor virtuale (butoanele aferente vor fi active doar pe durata evenimentului).   Detaliile legate de conferințe (tema, ziua și ora) vor fi disponibile în cadrul aceleași secțiuni: https://zilelecarierei.upt.ro/info/23/Participa-la-Zilele-Carierei-2020.html.  Tot în cadrul Zilelor Carierei, în data de 29 octombrie 2020, ora 16:00, Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității Politehnica Timișoara va susține conferința cu tema „Start-Up Your Future”.

La finalul fiecărei conferințe se va organiza câte o tombolă, premiul constând într-o tabletă.

Detalii suplimentare se pot găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive