UPT sărbătorește Ziua IEEE #impreunaonline

Miercuri, 7 octombrie 2020,  postat de Ronkov Lucian

Înscrieri deschise pentru Webinar #impreunaonline: „Valorificând tehnologia pentru un viitor mai bun – Ziua IEEE 2020”! Evenimentul este dedicat celebrării Zilei IEEE și va fi prezentat de membri și reprezentanți ai României în structurile organizației mondiale, care vor oferi o serie de resurse valoroase profesorilor, în special în contextul pandemiei și a predării digitale. În cadrul evenimentului, UPT va anunța și noul membru ales în Consiliul Guvernatorilor IEEE – Education Society – dr. ing. Diana Andone – unul dintre puținii români cu oportunitatea de a servi comunitatea globală IEEE care numără peste 400.000 de membri.

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul de ID/IFR și e-Learning, în colaborare cu IEEE România, Alianța Română a Universităților Tehnice și Asociația EDEN, vă invită la cel de-al XV-lea webinar din seria #impreunaonline, dedicat celebrării Organizației IEEE: Valorificând tehnologia pentru un viitor mai bun – Ziua IEEE 2020 – miercuri, 7 octombrie, ora 16:00.

Înscrierile sunt deschise, completând formularul: https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_TR0g69mnQvmGNOW9qOUTig

Prezentatori din 4 universități tehnice din România, membri IEEE

Prezentatorii webinarului – Prof dr. ing. Lucian Toma, Universitatea Politehnica din București; Vice-President IEEE Romania Section, Dr. ing. Diana Andone, Universitatea Politehnica Timișoara; IEEE Romania Section – Educational activities, Prof. univ. dr. ing. Cristian-Gyozo Haba, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi; președinte al IEEE Romania Education Chapter, Alexandru-George Berciu, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca; Vice-Chair IEEE Student Branch TUC-N și Drd. ing. Elena Ștețco, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca; Chair IEEE Student Branch TUC-N – propun o discuție în spiritul temei propuse de Organizație, prezentând programele și cursurile de pregătire oferite de Organizația IEEE pentru domenii precum IT, inginerie, medicină, economie, dar și resursele educaționale deschise dezvoltate prin rețeaua de educație continuă IEEE Learning, într-o sesiune moderată de Prof. dr. ing. Radu Vasiu – președintele Senatului UPT.

Resurse valoroase pentru predarea digitală

Astfel, în cadrul webinarului vor fi prezentate oportunitățile de dezvoltare oferite de Rețeaua de învățare IEEE, Centrele de resurse IEEE cu conținut tehnic valoros, evaluat de experți reputați, pentru a îmbunătăți activitatea de cercetare sau de industrie, proiectul MERLOT – cea mai mare bibliotecă de resurse educaționale deschise din zona IT- oferind o varietate de resurse educaționale multimedia pentru predarea online – și Portalul comunității de informatică care oferă resurse educaționale utile – animații, prelegeri video, cursuri online, manuale deschise, etc. – pentru predarea și învățarea informaticii.

Detalii despre webinar la: https://elearning.upt.ro/ro/comunitate/webinar-impreunaonline-valorificand-tehnologia-pentru-un-viitor-mai-bun-ziua-ieee-2020/

Directorul CeL – UPT, ales în Consiliul Guvernatorilor IEEE – Education Society

În cadrul webinarului, Universitatea Politehnica Timișoara și Centrul de ID/IFR și e-Learning au deosebita plăcere să anunțe alegerea dr. ing. Diana Andone, directorul CeL, pentru un mandat de 3 ani în „Board of Governors of IEEE Education Society”, numărându-se astfel printre puținii români cu posibilitatea de a servi comunitatea mondială IEEE. Diana Andone este membru al IEEE din 2003, din 2014 fiind membru al Comitetului tehnic IEEE Computer Society Learning Technologies (Publicity Chair) iar din 2018 este membru în biroul executiv IEEE România, responsabil de Educație.

Mai multe detalii aici.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive