Bursele ANIS 2020

Vineri, 29 mai 2020,  postat de Ronkov Lucian

Asociația Patronală a industriei de software și servicii ANIS a lansat ediția 2020 a Burselor ANIS pentru Educație. ce au ca scop stimularea abilităților de predare ale cadrelor didactice tinere, încurajarea studierii tehnologiilor emergente, recunoașterea metodelor inovative de predare.

Bursele ANIS pentru anul 2020 vizează realizarea unui parteneriat între industrie și mediul academic pentru susținerea cadrelor didactice în integrarea unor tehnologii noi în programa de învățământ și/sau a unor metode inovative de predare. Valoarea burselor acordate este de 5000 de euro per câștigător, domeniile tehnologice eligibile fiind: big data, cybersecurity, artificial intelligence, machine learning, fintech, health tech, tech for all (introducerea cursurilor de tehnologie în facultăți non-IT).

Candidații pentru aceste burse (asistenți și lectori universitari până în 40 de ani) se pot înscrie până în data de 15 septembrie 2020, evaluarea candidaturilor va avea loc în octombrie 2020, iar decernarea granturilor, în noiembrie 2020.

La precedentele ediții, cadrele didactice ale Universității Politehnica Timișoara care au obținut burse au fost Silviu Vert (2018) și Codruța Istin (2019).

Mai multe detalii aici.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive