Premiu pentru o echipă UPT

Vineri, 29 mai 2020,  postat de Ronkov Lucian

Finala națională a competiției de antreprenoriat Junior Achievement (JA) Compania Anului 2020 a fost marcată printr-un mod inedit de desfășurare. Tinerii antreprenori și-au expus afacerile pilot prin intermediul unei platforme online, încercând să impresioneze juriul cu idei inovatoare din diverse domenii, precum: tehnologie, e-commerce, afaceri sociale, industrii creative, educație sau agricultură.

Echipa WashUp din care au făcut parte studenții Facultății de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara Claudia Vaszko și Alex Șerbănică a câștigat premiul Best Financial Plan în cadrul competiției naționale Company of the Year 2020. Echipa a fost coordonată de lect.dr.ing. Gabriela Străuți.

WashUp este o companie pilot care propune o aplicație prin care utilizatorii pot atât să-și programeze vizita la o spălătorie mobilă cât și să solicite un astfel de serviciu la domiciliu sau în alte locații.

Membrii juriului, format din profesioniști ai partenerilor și susținătorilor competiției, au interacționat cu cele 34 de echipe finaliste ale secțiunilor de elevi și studenți, verificând fezabilitatea start-up-urilor și oferind sfaturi de bună practică.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive