Premiile „Rada Mihalcea” pentru tineri cercetători

Luni, 27 aprilie 2020,  postat de Ronkov Lucian

Primăria municipiului Cluj-Napoca, în parteneriat cu prof.dr. Rada Mihalcea (cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca începând cu anul 2014, profesoară la Universitatea Michigan), organizează cea de-a VI-a ediție a premiilor „Rada Mihalcea” pentru tineri cercetători din domeniul științei și ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate și societății.

Câștigătorii acestei ediții a concursului vor primi premii în bani (Locul I 3000 $, Locul II 2000 $ și Locul III 1000 $), mențiuni speciale precum și diplome de merit. Acestea vor fi înmânate în cadrul unei festivități organizate de Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Dr. Rada Mihalcea.

Se califică pentru candidatura la aceste premii toți cei care lucrează în cercetare într-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii din întreaga țară. Candidații trebuie să nu depășească vârsta de 35 de ani, împliniți până la data de 31 decembrie 2020 (inclusiv).

Mai multe detalii aici.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive