Student Engineering Workshop

Joi, 5 decembrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Sala Polivalentă a Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara va găzdui marți, 10 decembrie 2019, între orele 14:00 – 16:00, seminarul Student Engineering Workshop.

Scopul acestui atelier tematic, organizat de Compania Vitesco Technologies (parte a concernului Continental Automotive) pentru studenții Universității Politehnica Timișoara, este de a prezenta ciclul de viață a unui produs din industria automotive, de la stagiul de concept, prin faza de proiectare și dezvoltare pană la implementare și producția de serie.

Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație, pentru o mobilitate durabilă. Cu soluții de sistem inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă. Gama de produse include sisteme de propulsive electrică, unități de control electronice, senzori, actuatori și soluții de retratare a gazelor de evacuare.

În 2018, Vitesco Technologies, o divizie a Continental AG, a înregistrat vânzări de 7,7 miliarde de euro și angajează peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume. Vitesco Technologies are sediul central în Regensburg, Germania.

În România, Vitesco Technologies este prezent în Timișoara, Sibiu, Iași și Brașov unde au loc activități de cercetare și dezvoltare precum și producție. În prezent numărul de angajați din România este de 3000, urmând ca numărul total de angajați să crească în următorii ani.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive