„Anul acesta, fii şi tu Moș Crăciun!”

Marti, 10 decembrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Facultatea de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara continuă o tradiție începută cu trei ani în urmă. Acțiunea caritabilă „Anul acesta, fii şi tu Moș Crăciun!”, ediția a 3-a, intitulată „Bucuria de a învăța pentru copiii de la sate” este gândită sub forma unei Caravane MPT care „va colinda” pe la şcolile din mediul rural.

Acţiunea vizează susținerea învățământului din mediul rural. În perioada campaniei, Caravana MPT se va deplasa în satele selectate unde va dona lucruri necesare activităţii didactice și va realiza cursuri interactive pe tematica „Reciclează pentru sănătatea ta” și „Educaţia în reuşita profesionala”.

Pentru buna reușită a evenimentului, donațiile pot fi făcute în holul Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi până în data de 20 decembrie 2019 (bani, rechizite, articole pentru grădinițe și altele) .

Această campanie este derulată de masteranzii FMPT și coordonată de șef lucr. dr. ing. Larisa Ivașcu și șef lucr. dr. ec. Alin Artene. Campania este susținută de prof.ing.dr.ec. Marian Mocan, conf.dr.ing., ec. Matei Tămășilă și conf.dr.ing. Ilie Tăucean.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive