Gala „Student Eminent”, la a XXIV-a ediție

Luni, 9 decembrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Marţi, 10 decembrie, ora 19:00, în Amfiteatrul „Alexandru Rogojan” al Universității Politehnica Timișoara, Clădirea „Electro” (Bd. V. Parvan 2), se va desfășura cea de-a XXIV-a ediție a Galei „Student Eminent”, organizată de Asociaţia „Orizonturi Universitare”, Consiliul Local al Municipiului Timişoara și Filiala Timişoara a Academiei Române.

Premiul şi Diploma „Student Eminent” se acordă câte unui student de la facultăţile universităţilor de stat (Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului) şi de la cele particulare (Universitatea Tibiscus, Universitatea „Ioan Slavici”). În total, 36 studenţi vor fi recompensați pentru strădania lor cu diplome, premii în bani și cărţi.

Premiul şi Diploma „Cercetător Eminent” se acordă unor cercetători – cadre didactice tinere – de la universităţile menţionate, cu teza de doctorat susţinută recent şi cu rezultate remarcabile în activitatea universitară – diplomă, premiu în bani, cărţi şi publicarea gratuită a unei cărţi la Editura „Orizonturi Universitare”. În acest an se acordă 2 premii „Cercetător Eminent”, câte unui cercetator de la Universitatea Politehnica Timișoara şi de la Universitatea de Vest.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive