Competențe și abilități digitale

Luni, 9 decembrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul ID/IFR și e-Learning, împreună cu Centrul Multimedia, îi invită pe toți cei interesați vineri, 13 Decembrie 2019, între orele 11:00 – 16:00, în Sala Polivalentă a Centrului de Conferințe al UPT, B-dul. Vasile Pârvan No. 2B, Timișoara, la cea de-a patra ediție a atelierului Digital Skills and Competences / Competențe și abilități digitale cu tema Digital Culture, Europeana și Timișoara 2021.

Cu zeci de speakeri de nivel internațional din SUA, Europa și România, workshop-ul se adresează tuturor actorilor din domeniul industriilor creative, cel cultural, artiștilor, studenților, profesorilor universitari, cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

În cadrul worlshop-ului vor fi prezentate exemple practice de utilizare și integrare a elementelor digitale, a aplicațiilor de realitate virtuală și augmentată (AR & VR) în educație, cultură și în promovarea patrimoniului cultural și în industriile creative. Accentul se va pune pe colecțiile Europeana, a aplicațiilor de stocare a obiectelor culturale, al modului în care Timișoara 2021 va fi prezentă în Europeana, dar și modul în care colecțiile pot fi utilizate în educație. Modalități de promovare atractivă a muzeelor, a științelor exacte și artelor în rândul tinerilor, cu ajutorul aplicațiilor de robotică, AR și VR vor fi prezentate cu exemple din Europa și Timișoara.

Workshop-ul va fi transmis live online pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CIDUPT și va fi disponibil online în UniCampus.

Participarea este liberă, prezentările se vor desfășura în Română și Engleză și se va elibera certificat de participare.

Mai multe informații AICI.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive