„Jocurile Copilăriei”

Miercuri, 4 decembrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

La inițiativa cadrelor didactice conf. dr. Mariana Cernicova și lect. dr. Adina Palea, studenții de la Facultatea de Științe ale Comunicării sărbătoresc voluntariatul, faptele bune și spiritul copilăriei prin evenimentul interactiv „Jocurile Copilăriei” realizat în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

Copiii aflați în îngrijirea Serviciului de Primire în Regim de Urgență al DGASPC TM sunt așteptați cu multă căldură, spirit de joacă și cu speranța că vor strânge cât mai multe amintiri plăcute!

Studenții vor încerca să aducă bucurie în sufletele celor mici, în cadrul mai multor ateliere: origami („La început a fost hârtia”), karaoke („Pe aripile… notelor muzicale”), pictură pe față („Magie în culori”), jocuri interactive („Fii în pas cu provocarea”), handmade („Sufletul ghidează mâinile”), foto („Captează clipa”), Zidul amintirilor („Ziua trece, amintirile rămân”).

Evenimentul va avea loc în data de 5 decembrie 2019, în începând cu ora 14:00, la „Club Demisol” (Clădirea Facultății de Construcții, str. Traian Lalescu nr.2A).

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive