Gala de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ”

Marti, 26 noiembrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Pe 26 noiembrie 2019, începând cu orele 17.00, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, va avea loc Gala de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ” – parte a Caravanei naționale „Născut pentru Sport”, un adevărat regal al performanței în sport, de odinioară și din prezent.

La acest eveniment și-au anunțat participarea mari personalități din lumea sportului românesc: Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Alina Alexandra Dumitru, Silvia Stroescu, Simona Amânar-Tabără, Simona Gherman, Adrian Meleancă, Amatto Zaharia, Marinela Mladin, Doru Soter, Mircea Barna.

Împreună cu cu echipa Născut pentru Sport și cu o serie de personalități din sportul și din mediul academic timișean, aceștia vor decerna, la Gala de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ”, 40 de trofee. Categoriile de trofee sunt: LEGENDE – 11 trofee, SENIORI CAMPIONI – 9 trofee, SPERANȚE – 9 trofee și TROFEE SPECIALE -11 trofee. În cadrul acestei ultime categorii de trofee vor fi subcategoriile: „Campion special” (campion cu dizabilități), „Clubul de excepție“, „Antrenorul de excepție”, „Pregătirea fizică a sportivilor de perfomanță“, „Sport în familie”, „Părintele de excepție”, „O viață dedicată promovării sportului timișean”, „Profu’ de excepție”.

În deschiderea Galei de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ” va avea loc momentul premierii elevilor-sportivi care au câștigat campania „Școală și Sport? Da se poate!”

Evenimentul va fi prezentat-moderat de moderatorul tv de Florin Mihoc.

Gala de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ” – parte a Caravanei naționale „Născut pentru Sport” este un proiect inițiat de Asociația Junior SPORT, realizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Timiş și Centrul de Cultură și Artă Timiș, organizat de Asociația Ama Events și Clubul de Judo Phoenix Timișoara, susținut de Ministerul Educației din România, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș și Universitatea Politehnica Timișoara.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive