Soluții noi pentru ștanțe și matrițe

Miercuri, 20 noiembrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Departamentul de Ingineria Materialelor şi Fabricaţiei (IMF) din Facultatea de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara a organizat, marţi 19 noiembrie, seminarul „Tipizate Meusburger folosite la proiectarea ștanțelor și matrițelor”, unde au fost prezentate soluții noi de tipizate folosite la proiectarea ștanțelor și matrițelor pentru deformare plastică la rece, respectiv tipizate de matrițe folosite la injectarea materialelor plastice.

Principalii beneficiari ai acestui seminar au fost studenții din anul III Inginerie Industrială și anul IV Tehnologia Construcțiilor de Mașini. Cu această ocazie studenții au aflat principalele tipuri constructive de tipizate, modalitatea de alegere a unui tipizat din catalog și descărcare a modelului 3D de pe site-ul firmei.

Invitaţi în cadrul acestui seminar au fost reprezentanţii companiei Meusburger Austria, lider mondial în soluții de tipizate de ștanțe și matrițe, companie care a pus la dispoziția Departamentului IMF cataloage pentru ștanțe și matrițe, cât și un stand compus dintr-un tipizat de ștanță cu patru coloane de ghidare, unul de matriță de injectare materiale plastice și diverse componente aferente.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive