Workshop antreprenorial

Joi, 24 octombrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

În data de 31 octombrie 2019, orele 10.00-12.00, în sala Google de la Facultatea de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara, va avea loc workshop-ul intitulat „Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin coaching”. Invitații speciali ai acestui workshop vor fi Claudiu Vizitiu (Class Office S.R.L.) și Horea Vișoiu (Berg Banat S.R.L.).

Atelierul de lucru este dedicat studenților Universității Politehnica Timișoara pentru a interacționa cu antreprenorii de succes. Acest atelier este planificat în cadrul Zilelor Carierei.

Workshopul este una dintre activitățile prevăzute în cadrul proiectului „Realizarea unei linii flexibile de fabricație pentru simularea activităților antreprenoriale în domeniul productiv (FlexSASTM)”, director prof.ing.dr.ec. Marian MOCAN, decanul Facultăţii de Management în Producție și Transporturi.

Acest proiect prevede și un concurs de planuri de afaceri pentru studenții Universității Politehnica. Informații suplimentare se regăsesc pe website-ul facultății.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive