Simpozion Internațional în Management, ediția a XV-a

Marti, 22 octombrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

În perioada 25-26 octombrie 2019, Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Management în Producție și Transporturi, Departamentul de Management, împreuna cu Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, Departamentul de Management, organizează cea de-a XV-a ediție a Simpozionului Internațional în Management cu tema „Innovation for Sustainable Management and Entrepreneurship”.

Deschiderea conferinței va avea loc în 25 octombrie, la ora 9:30, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara.

Conferința își propune să reunească deopotrivă reprezentanți ai mediului academic, profesioniști din mediul de afaceri, dar și studenți, pentru a discuta provocările cu care managementul a avut de a face în timpul crizei economice și cu care s-a confruntat de atunci. Scopul evenimentului este de a aborda teme specifice, cum ar fi rolul managementului într-un mediu în schimbare rapidă, problemele cheie de management care trebuie abordate și rezolvate folosind metode și tehnici particulare, luând în considerare amenințările și oportunitățile care apar în această perioadă extrem de dinamică.

Invitații speciali ai acestei conferințe sunt:

Prof. MARCO RAGAZZI, Profesor, University of Trento. Prelegerea susținută este intitulată „Case Studies of Indoor Air Quality and Sustainability Management”.

Dr. Christian von ALBRICHSFELD, reprezentantul concernului Continental România și director cercetare şi dezvoltare pentru România. Prelegerea susținută este intitulată „Disruptive Changes and Exemplary Innovations in the Mobility Sector”.

Dr. Elena Cristina RADA, cadru didactic la University of Insubria, Italy. Prelegerea susținută este intitulată „Effects of Circular Economy on the Municipal Solid Waste sector”.

Co-organizatorii generali ai acestei conferințe sunt: conf.dr.ing., ec. Matei TĂMĂȘILĂ (Universitatea Politehnica Timișoara) și prof.dr.ec. Valentin MUNTEANU (Universitatea de Vest din Timișoara).

Mai multe informații despre conferință și programul complet al acesteia găsiți aici.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive