CIEM 2019 – Conferința Internațională de Energie și Mediu

Marti, 15 octombrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara va găzdui, în zilele de 17 – 18 octombrie 2019, cea de-a IX-a Conferință Internațională de Energie și Mediu (CIEM 2019), eveniment organizat de Academia Oamenilor de Știință din România, Universitatea Politehnica din București și Universitatea Politehnica Timișoara, în parteneriat cu Consiliul Mondial al Energiei – Comitetul Național Român.

A 9-a Conferință Internațională de Energie și Mediu (CIEM 2019), a cărei deschidere va avea loc în 17 octombrie 2019, ora 9:00, în Auditoriumul Centrului de Conferințe al UPT, este co-sponsorizată din punct de vedere tehnic de către IEEE Power & Energy Society.

Scopul CIEM 2019 este de a răspunde provocărilor din domeniile în curs de dezvoltare rapidă ale Ingineriei Energetice și Ingineriei Mediului și de a inspira atât studiile de cercetare, cât și aplicațiile practice, prin promovarea interacțiunii dintre oamenii de știință din universități, instituții de cercetare și industrie.

Conferința va oferi un loc ideal pentru dezvoltarea de noi parteneriate. Prin urmare, companiile, institutele și universitățile sunt invitate să participe la CIEM 2019!

Toate lucrările prezentate vor fi transmise spre publicare în IEEE Xplore și pentru indexare în ISI Web of Science și SCOPUS.
Mai multe detalii se pot obține de pe site-ul http://ciem.energ.pub.ro/

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive