Realitatea virtuală în educație

Luni, 9 septembrie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Centrul de ID/IFR și e-Learning (CEL) împreună cu Centrul Multimedia îi invită joi, 12 septembrie 2019, la ora 12:00, în sala C401 (Clădirea Bibliotecii, intrarea dinspre Electro, etaj 4 – CeL), pe toți cei interesați, cadre didactice și studenți, pentru a asista la prezentarea realizată de doamna profesor Ekaterina Prasolova-Førland.

Ekaterina Prasolova-Førland este profesor în cadrul Departamentului de Educație și Învățare Permanentă în cadrul Norwegian University of Science and Technology (NTNU) și lucrează cu lumi virtuale educaționale și tehnologii imersive încă din 2002, având peste 100 de publicații în domeniu.

A fost implicată în dezvoltarea unor simulări de realitate virtuală educațională pentru o gamă largă de destinatari, de la industria agrară acvatică până la Forțele Armate Norvegiene. Ekaterina Prasolova-Førland a fondat și conduce Centrul de Cercetare în Tehnologii Inovative Imersive pentru Educație (IMTEL) și a laboratorului de VR/AR (realitate virtuală și augmentată) – IMTELlab.

Este fondatorul organizațiilor Femei în VR/AR Norvegia, membru al board-ului XR Norvegia și este frecvent invitată ca speaker sau intervievată pe teme de tehnologii imersive pentru educație și formare.

Prof. Ekaterina Prasolova-Førland este de asemenea implicată într-o serie de proiecte legate de aplicarea tehnologiilor imersive în educația STEM, conștientizarea schimbărilor climatice, pregătirea profesională, medicină și terapie, ghidarea carierei, munca colaborativă, gestionarea urgențelor și alte domenii.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive