Școală de vară cu studenți de la Grenoble

Vineri, 7 iunie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Facultatea de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara, prin Departamentul de Ingineria Materialelor și Fabricației, organizează, în perioada 10 – 21 iunie 2019, cea de-a VI-a ediție a Școlii de vară „Product design and manufacturing”, la care participă 25 de studenți din anul III ai Facultății de Inginerie Industrială de la Institutul Politehnic din Grenoble.

În programul școlii de vară sunt prevăzute 75 ore de activitate sub formă de cursuri, tutoriale, aplicaţii și vizite în întreprinderi din zona industrială Timișoara, care se încheie cu evaluarea cunoștințelor.

Colaborarea Universității Politehnica Timișoara cu Institutul Politehnic din Grenoble în domeniul concepției integrate a produselor și proceselor datează de 20 ani, când a fost organizat la UPT primul modul de învățământ francofon, în cadrul studiilor aprofundate Fabricație flexibilă, susținut de profesori de la Grenoble.

Colaborarea a continuat cu participarea la proiecte europene (FP 6, Leonardo da Vinci, Erasmus+), stagii de proiect de diplomă și master ale studenților din UPT la INP Grenoble etc.

Prezenta școală de vară antrenează cadre didactice din Departamentul IMF: Prof. George Drăghici, Conf. Aurel Tulcan, Conf. Daniel Stan, Conf. Adrian But, SL Adrian Dume, SL Cristian Cosma, SL Dorian Ștef.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive