„Școala de lideri”caută studenți

Marti, 4 iunie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Fundația LEADERS a lansat cel mai de amploare program al său, pe care îl implemează o dată pe an și care adună cei mai buni 30 de studenți din România, în același loc – LEADERS Experience, în care și Universitatea Politehnica Timișoara este partener.

LEADERS Experience reprezintă prima școală de leadership din România și, de asemenea, prima inițiativă de tip accelerator de experiențe apărută în țara noastră în anul 2007, atunci când Fundația LEADERS a implementat programul pentru prima dată.

E un lucru știut că cea mai eficientă formă de învățare este reprezentată de îmbinarea lecțiilor învățate în cadrul școlii și propriile lecții învățate din propriile experiențe. De aceea a fost creat LEADERS Experience, un program de 6 luni în care tinerii cu potențial intră într-un simulator de situații din viața reală. După un proces riguros de selecție, tinerii studenți sau proaspăt absolvenți au parte de un set de exerciții aplicate realității din România, de simulări de business supervizate, de proiecte sociale 100% reale, gândite și implementate de ei, de provocări de auto-depășire și de lucru efectiv în comunitate, sub mentoratul continuu al trainerilor cu experiență și sub influența pozitivă a oamenilor-model cu care cursanții au ocazia să intre în dialog.

Parte din evoluția tinerilor este și obținerea finanțării: sunt susținuți să își găsească sponsori pentru educație sau chiar să muncească pentru a-și echivala costurile programului. Pe lângă experiența propriu-zisă a acceleratorului, acest parcurs independent de găsire a finanțării – „I work for my education” – le modelează semnificativ motivația și obiectivele în viață.

Programul cuprinde, printre altele:

• 5 zile la hotelul Alpin de 5* din Poiana Brașov și 5 zile la hotelul Hart de 4* din Timișu de Sus cu training & brainstorming, simulări de business, observare și feedback constructiv de la trainerii LEADERS și lideri de succes din diverse domenii.
• întâlniri cu 12 lideri din diferite domenii, poveștile lor de viață și modul în care și-au urmat viziunea spre succes, trecând peste eșecuri.
• testarea abilităților în simulări de business de câte 24 de ore, în care cursanții trebuie să conducă o situație reală de business.
• timp de o lună, se vor primi zilnic prin e-mail sau sms câte o provocare gândită special pentru depășeșirea în mod firesc a limitele.
• planificarea și implementarea în echipă a unui proiect social 100% real!
• totul se petrece sub mentorat constant și atent din partea specialiștilor LEADERS.

Prin intermediul acestui program, tinerii nu numai că se dezvoltă exponențial, ci au și șansa de a-și găsi un loc de muncă ce răspunde nevoilor personale și vocației. Certificarea LEADERS Experience Leading yourself – al doilea nivel în leadership – care poate fi obținută la absolvirea programului va fi o carte de vizită fiecare dintre participanți.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive