Plastics Knowledge Day 2019

Joi, 30 mai 2019,  postat de Ronkov Lucian

Facultatea de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara găzduiește, în zilele de 4 – 5 iunie 2019, între orele 9:00 – 16:00, Plastics Knowledge Day 2019, un eveniment organizat de firma Spectromas, în calitate de reprezentant al GOM Gmbh, în colaborare cu Departamentul de Mecanică și Rezistența Materialelor de la UPT.

Evenimentul, cu intrare liberă, reunește specialiști din industria maselor plastice și experți în metrologia optică 3D și este conceput ca o platformă de socializare și schimb de cunoștințe și experiențe, în cadrul căruia cei interesați pot afla cum metrologia optică 3D ajută si accelerează etapele din industria maselor plastice – de la determinarea comportamentului materialelor și până la control de serie în cadrul producției și analiza trendurilor.

Pe lângă prezentările convenționale, vor fi organizate și Knowledge Tracks – sesiuni de aplicații practice și live demo. Subiectele dezbătute în cadrul Knowledge Tracks includ analiza geometriilor dimensionale și a toleranțelor sau utilizarea metrologiei optice 3D în producția de matrițe. Insulele de comunicare – „Întreabă expertul” oferă posibilitatea de a descoperi funcțiile și caracteristicile software-ului GOM, bazate pe exemple din practica zilnică. Participanții vor primi, de asemenea, răspunsuri la întrebări specifice, individuale. Tot la insulele de comunicare, vor fi prezentate noile tendințe în metrologia optică 3D.

Plastics Knowledge Day face parte dintr-un eveniment desfășurat la nivel global, care are loc în peste 40 de locații, din Asia până în America, pe parcursul anului 2019.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive