Proiecte de mobilitate pentru cercetători
Miercuri, 22 mai 2019, postat de Ronkov Lucian
UEFISCDI a lansat, în cadrul Programului 1 – Dezvoltarea sistemului national de cercetare-dezvoltare, următoarele trei competiţii:
Proiecte de mobilitate pentru cercetători
Scopul – dezvoltarea resursei umane din sistemul național de cercetare-dezvoltare și creșterea vizibilității cercetării românești, prin publicarea şi prezentarea la conferințe internaționale de prestigiu a celor mai semnificative rezultate, prin efectuarea de stagii de pregătire și prin asigurarea accesului la infrastructuri/ biblioteci/arhive/baze de date internaționale.
Bugetul alocat prezentei competiţii este de maximum 2.000.000 lei.
Informaţiile referitoare la Competiţia MC- 2019, pot fi accesate la:
https://uefiscdi.gov.ro/news-competitie-deschisa-proiecte-de-mobilitate-pentru-cercetatori_3
Proiecte de mobilitate pentru cercetători cu experienţă din diaspora
Scopul – Capitalizarea expertizei şi experienţei acumulate de cercetători români de prestigiu din diaspora, în întâlniri, vizite, manifestări ştiinţifice care facilitează transferul de competenţe, în ambele sensuri, în vederea creării unui spaţiu al dialogului şi al colaborării între cercetătorii români performanţi, indiferent de locul unde trăiesc şi lucrează.
Bugetul alocat prezentei competiţii este de maximum 330.000.lei.
Informaţiile referitoare la Competiţia MCD- 2019, pot fi accesate la:
Proiecte de mobilitate pentru tineri cercetători din diaspora
Scopul – Crearea unui mediu propice schimburilor de experienţă şi expertiză ce au la bază transferul de aptitudini şi competenţe dobândite de tinerii cercetători români aflaţi în diaspora şi cei din ţară, in vederea consolidării cooperării dintre aceştia.
Bugetul alocat prezentei competiţii este de maximum 200.000.lei.
Informaţiile referitoare la Competiţia MCT- 2019, pot fi accesate la:
Pentru toate competiţiile, platforma on-line va fi disponibilă după data de 4 iunie 2019. Cererile de finanţare se depun în regim continuu, până la data de 30 septembrie 2019.
Căutare
Postări recente
- Workshop Digi Skills 2024
- FormPract - Proiect Stagii de practică
- Competiția deschisă - Știința în Școli
- Seminar tehnico-științific: „Dincolo de arhitectura von Neumann – limitări și perspective în procesarea imaginii în timp real”
- Invitație Kakehashi - UPT Nippon Autumn Fest