FAUT la Expo Design Vest

Vineri, 10 mai 2019,  postat de Ronkov Lucian

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara (FAUT) este unul dintre expozanții din cadrul Expo Design Vest, cel mai mare eveniment dedicat designului şi amenajărilor interioare din vestul țării, organizat la Arad. Evenimentul reunește designeri consacrați, producători și distribuitori de mobilă, decorațiuni interioare și finisaje premium, dar are și o componentă educațională, de workshop-uri, conferințe și prezentări.

Deschiderea expoziției a avut loc în 10 mai 2019, iar exponatele vor fi disponibile vizitării până la data de 12 mai 2019. Proiectele realizate de studenții FAUT sunt prezentate atât în format 2D (planșe), cât și în format 3D (machete), oferind astfel o viziune de ansamblu asupra activităţilor din cadrul facultăţii.

Expoziţia cuprinde proiecte realizate atât de studenții de la specializarea „Mobilier și Amenajări Interioare”, cât şi de cei de la specializarea „Arhitectură”. Sunt prezentate o varietate de lucrări  de la diferite discipline didactice, cum ar fi: Arhitectura de interior, anii III și IV, Proiectul de Amenajări Interioare, anul VI, proiecte de licenţă de la specializarea „Mobilier şi Amenajări Interioare”, proiecte din timpul semestrului de la masterul de „Tendinţe, Materiale şi Tehnologii noi în Arhitectura de Interior”. Tot în cadrul expoziţiei se regăsesc și lucrări de diplomă de la master.

 

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive