Tehnologiile viitorului, prezentate la UPT

Joi, 11 aprilie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea Politehnica Timișoara, împreună cu Orange România, organizează luni, 15 aprilie 2019, începând cu ora 18:00, în Sala Polivalentă a Bibliotecii UPT, evenimentul „Tech enablers from Orange @SAS UPT”, prin care studenții, cadrele didactice și cercetătorii pot asista la prezentarea celor mai noi tehnologii din domeniile arhitecturii 5G, IoT (Internet of Things), Cyber Security, Cloud, Wi-Fi, soluții de big data cellular analytics sau OpenAPIs.

Concret, partenerii de la Orange pun la dispoziția celor interesați toată infrastructura tehnologică aferentă proiectelor de tip Smart Cities și IoT, cu user și parolă, pentru dezvoltarea și testarea propriilor aplicații.

Mai mult, cei care dezvoltă propriile aplicații au la dispoziție acum și noul accelerator de afaceri pentru StartUp-uri, OrangeFab, prin intermediul căruia au acces la consultanță, folosirea echipamentelor tehnologice și chiar finanțare.

Cursul va fi susținut de Cristian Patachia (Development & Innovation Manager) împreună cu Marius Iordache (Architecture Manager).

Cei interesați să participe la evenimentul „Tech enablers from Orange @SAS UPT” se pot înscrie la adresa: https://forms.gle/qUZkwsJihongijeY6

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive