Prof.dr.ing. Christoph Gehlen, Profesor Onorific al UPT

Luni, 8 aprilie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Facultatea de Construcții a Universității Politehnica Timișoara organizează marți, 9 aprilie 2019, în amfiteatrul K1 al Centrului de Conferințe al UPT, începând cu ora 14:00, ceremonia decernării titlului academic de „Profesor Onorific” domnului prof.dr.ing. Christoph Gehlen de la Universitatea Tehnică din München.

Domnul Profesor Christoph Gehlen este un reprezentant de prestigiu al ştiinţei construcţiilor pe plan mondial. Vreme de peste două decenii a desfăşurat o activitate ştiinţifică şi tehnică remarcabilă ilustrată printr-un număr impresionant de programe de cercetare de înalt nivel ştiinţific, care includ atât proiecte de cercetare fundamentală cât şi proiecte experimentale pentru industrie, precum şi numeroase publicaţii.

În paralel cu activitatea practică și de cercetare, în anul 2008, Christoph Gehlen și-a început și cariera universitară. După o activitate practică și teoretică impresionantă, în ianuarie 2012, dl. Gehlen a fost ales decan al Facultății de Construcții, Geodezie și Mediu din cadrul Universității Tehnice München.

În această calitate, în anul 2017 semneaza acordul de cooperare, din partea TU München, Facultatea Construcții, Geodezie și Mediu, cu Facultatea de Construcții a Universității Politehnica Timișoara, susținând activ dezvoltarea relatiilor de colaborare.

Din aceste motive, Senatul Universității Politehnica Timișoara, în ședința din luna martie 2019, a luat decizia decernării titlului de „Profesor onorific” d-lui prof.dr.ing. Christoph Gehlen.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive