Acces electronic la literatura științifică

Marti, 2 aprilie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare din România „Anelis Plus”, în calitate de beneficiar, și SC E-nformation SRL, în calitate de furnizor, anunţă continuarea accesului la literatura științifică de cercetare pentru perioada 2018-2019.

În acest sens, miercuri, 3 aprilie 2019, ora 13:00, la Biblioteca UPT (sala M2, etaj 4), va avea loc o sesiune de training cu tema: Acces electronic la literatura științifică pentru susținerea și promovarea sistemului de cercetare și educație din România.

Universitatea Politehnica Timişoara a cofinanțat și beneficiază de acces online, și în anul 2019, la următoarele baze de date, având ca scop susținerea activității de informare și documentare necesară realizării temelor de cercetare-dezvoltare:

• Science Direct Journals
• Springerlink Journals
• IEEE – IEL
• Clarivate Analytics: Web of Science, Journals Citation Reports, Derwent Innovation Index
• SCOPUS

SC E-NFORMATION SRL, în calitate de reprezentant în România al editurilor științifice ce produc bazele de date mai sus menționate, va susține o sesiune de instruire despre conținutul, modul de utilizare și instrumentele oferite de fiecare resursă electronică de documentare.

Cadrele didactice, cercetătorii, doctoranzii, bibliotecarii, masteranzii si studenții din Universitatea Politehnica Timişoara sunt invitați să participe la această prezentare interactivă. Cursanții de la acest training au posibilitatea de a descărca Certificatul de participare la eveniment din contul personal de pe www.e-nformation.ro.

ALTE ANUNȚURI

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive