Înscrieri pentru CIEM 2019

Miercuri, 27 februarie 2019,  postat de Ronkov Lucian

În perioada 17-18 octombrie 2019, la Timișoara, se va desfășura cea de-a IX-a Conferință Internațională privind Energia și Mediul – CIEM 2019. Lucrările conferinței vor fi indexate ISI. Termenul limită de trimitere a rezumatului in extenso este 1 martie 2019.

Conferința este organizată de Academia Oamenilor de Știință din România, Universitatea Politehnica din București, Universitatea Politehnica din Timișoara, în parteneriat cu Consiliul Mondial al Energiei – Comitetul Național Român. A IX-a Conferință Internațională privind Energia și Mediul este co-sponsorizată tehnic de către Societatea IEEE Power&Energy.

Obiectivele CIEM sunt de a răspunde provocărilor din domeniile în curs de dezvoltare rapidă ale Ingineriei Energetice și Ingineria Mediului și de a inspira studiile de cercetare și aplicațiile practice prin promovarea interacțiunii dintre oamenii de știință din universități, instituții de cercetare și industrie.

Ca și evenimentele anterioare, conferința va oferi un loc ideal pentru dezvoltarea de noi parteneriate. Prin urmare, companii, institute și universități sunt invitate să participe la CIEM 2019! Mai multe detalii se găsesc aici.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive