Proiectul EcoSec la MPT

Luni, 25 februarie 2019,  postat de Ronkov Lucian

În data de 26.02.2019, între orele 20.00 – 22.00, la Facultatea de Management în Producție și Transporturi, sala M105, va avea loc workshop-ul de lansare a Proiectului: Evaluarea capacității organizaționale pentru dezvoltare sustenabilă în contextul economiei circulare (EcoSec).

Proiectul își propune să dezvolte o platformă Web care să integreze un instrument pentru evaluarea organizațională și să doteze un laborator cu echipamente pentru evaluare. Instrumentul contribuie la diagnoza capacității organizațiilor pentru dezvoltarea sustenabilă, elaborează un plan strategic personalizat de acțiune pentru a respecta principiile economiei circulare și dezvoltă un manual pentru auto-instruire care contribuie la îmbunătățirea situației actuale. Lucrările de laborator care vor fi realizate/dezvoltate vor ajuta masteranzii să înțeleagă mai ușor conceptul dezvoltării sustenabile.

Un obiectiv important al proiectului este cercetarea nevoilor întreprinderilor pentru dezvoltarea unui instrument care evaluează capacitatea organizațională pentru sustenabilitate. În final, pe baza cercetărilor, se va dezvolta un instrument care integrează avantajele conceptului de sustenabilitate.

Valoarea proiectului este de 47.600 lei, iar perioada de implementare e februarie 2019 – aprilie 2020. Echipa de proiect: este formată din Ș.l.dr.ing. Larisa IVAȘCU – manager de proiect, Ș.l.dr.ing. Alin ARTENE, Asist.dr.ing. Attila TURI, drd. Alin GĂUREANU, drd. Corina DUFOUR.

Mai multe informații găsiți aici.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive