Teza mea în 180 de secunde

Vineri, 1 februarie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Institutul Francez din România și Agenția Universitară a Francofoniei organizează cea de-a treia ediție a concursului „Teza mea în 180 de secunde” ce se va derula în 2019 în întreaga țară!

Acest concurs permite doctoranzilor să își prezinte subiectul cercetării lor în franceză, folosind termeni simpli, în fața unui auditoriu profan și variat.
Fiecare student/studentă trebuie să realizeze în 3 minute o prezentare clară, concisă și convingătoare a proiectului său de cercetare, totul cu ajutorul unui singur slide!

Unul din criteriile de admitere este de a fi înscris sau de a fi fost înscris într-un program de doctorat în anul universitar în curs (2018-2019) sau de a fi susținut teza de doctorat în cursul anului universitar 2017-2018.

Doctoranzii care efectuează teza lor în română, engleză, germană etc. sunt bineveniți să participe la concurs. Trebuie doar să se exprime, timp de 3 minute, în franceză pentru a expune teza lor.

Calendarul competiției este următorul:

- Termen limită pentru înscriere – 15 februarie 2019 aici ;
- Organizarea a 4 finale regionale la București, Cluj, Iași și Timișoara în perioada aprilie – mai 2019;
- Organizarea finalei naționale la București (în iunie 2019);
- Finala internațională la Dakar, în Senegal, 26 septembrie 2019 (laureatul finalei naționale va participa pentru a reprezenta România).

Regulamentul detaliat al concursului se găsește în caietul candidatului.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive