Studenții pasionați de aplicații mobile, în concurs

Vineri, 18 ianuarie 2019,  postat de Ronkov Lucian

Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează luni, 21 ianuarie 2019, începând cu ora 17:00, la Centrul de Conferințe al UPT, cea de-a VII-a ediție a Sesiunii de comunicări studențești pentru aplicații mobile. Competiția e dedicată dezvoltatorilor de aplicații mobile și a fost concepută în primul rând pentru studenții Departamentului de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul UPT.

Evenimentul se organizează anual în sesiunea de iarnă, în luna ianuarie, și își propune ca țintă mult mai largă să crească și să-i atragă pe tinerii pasionați de programarea aplicațiilor mobile, atât din Timișoara, cât și la nivel național.

În cadrul celor două secțiuni ale sesiunii vor fi prezentate proiectele selectate din proiectele de semestru pregătite în cadrul disciplinelor Sisteme mobile și aplicații, Programarea sistemelor mobile și Mobile systems and applications.

Juriul va fi format din persoane din comunitatea antreprenorială, cea academică și cea a dezvoltatorilor cu experiență în domeniul aplicațiilor mobile.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive