Centrul de Educație Permanentă al UPT împlinește 20 de ani

Luni, 17 decembrie 2018,  postat de Ronkov Lucian

În anul 1998, în baza unui proiect Phare, în cadrul Universității Politehnica Timișoara a fost creată o structură, Asociația pentru Formare Continuă (ASFOC), având ca principal obiectiv sensibilizarea actorilor locali (agenți economici și instituții) cu privire la importanța investițiilor în resursa umană și formarea continuă a acesteia. Centrul ASFOC a fost integrat în structura Departamentului de Educație Permanentă care, din 2001, a intrat în structura Academiilor Cisco, iar din 2003 în structura Academiilor Microsoft. Începând cu anul 2012, Departamentul de Educație Permanentă își continuă activitatea sub numele de Centrul de Educație Permanentă (CEP) al Universității Politehnica Timișoara, având un rol mult mai integrator și de administrare a activităților de formare continuă din cadrul universității.

Aniversarea celor 20 de ani de existență ai Centrului de Educație Permanentă al Universității Politehnica Timișoara are loc în 18 decembrie 2018, începând cu ora 8:45, în amfiteatrul K1 al Centrului de Conferințe al UPT. În deschiderea Forumului Educațional al CEP vor lua cuvântul rectorul UPT, prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, și viceprimarul Timișoarei, ing. Dan Diaconu.

Lucrările Forumului Educațional al CEP vor continua cu prezentarea CEP și intervenția în mediul socio-economic de-a lungul celor 20 de ani, studii de caz, prezentarea provocărilor în perfecționarea capitalului uman din domeniul IT, a evoluției Academiei Cisco și a direcțiilor de instruire și certificare cerute de industrie.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive