Primul pas spre antreprenoriat, prin SAS UPT

Joi, 29 noiembrie 2018,  postat de Ronkov Lucian

Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea Politehnica Timișoara (SAS UPT) și Convenția Organizațiilor Studențești din Politehnică (COSPol) țin să dea o mână de ajutor studenților care intenționează să-și deschidă o afacere proprie.

Astfel, după evenimentul Antreprenor 21, derulat la sfârșitul lunii octombrie, când studenții cu aptitudini antreprenoriale din UPT au avut ocazia să asculte mai mulți antreprenori de succes și să afle care sunt sunt pașii necesari demarării unei afaceri de succes, cum se elaborează un plan de afaceri, care sunt strategiile de implementare a unei afaceri și soluțiile de finanțare ale acesteia, în 27 noiembrie 2018, studenții UPT, dar și din alte universități, au avut ocazia de a se întâlni și a sta de vorbă cu Toma Grozăvescu, fondatorul primei agenții de growth hacking din Romania.

Acesta le-a vorbit tinerilor despre ce înseamnă să fii antreprenor, despre greutățile inerente oricărui început, despre calitățile pe care trebuie să le aibă un antreprenor de succes, despre importanța marketingului, despre pașii care trebuie urmați pentru a pune în practică o idee originală, creativă. Dialogul a fost unul interactiv, cu întrebări și răspunsuri, într-un limbaj apropiat studenților.

Societatea Antreprenorială Studențească din UPT își propune să organizeze cât mai multe astfel de întâlniri între studenți și antreprenori, cel puțin una în fiecare lună, dar și să ofere permanent consiliere celor care pășesc în lumea grea, dar frumoasă, a antreprenoriatului.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive