ABC pentru proiectare educațională

Marti, 20 noiembrie 2018,  postat de Ronkov Lucian

Centrul de ID/IFR și e-Learning – CeL din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează joi, 22 noiembrie, ora 12:00, în sala Polivalentă a Bibliotecii UPT, workshop-ul cu tema ”ABC pentru proiectare educațională” (ABC to Learning Design), în cadrul proiectului Erasmus+ ABC to VLE. Workshop-ul este susținut de Dr. Clive Young și Dr. Natasa Perovic, din echipa de Digital Education, a Knowledge Lab a University College London (UCL), universitate pe locul 7 in QS World Ranking.

ABC to LD este un workshop efectiv și antrenant, care a fost testat până acum cu succes pe o serie de programe educaționale în peste 30 de universități. În doar 90 de minute, folosind un format de joc, echipele sunt capabile să colaboreze pentru a crea un “storyboard” vizual care evidențiază tipul și succesiunea activităților de învățare (online și offline) necesare pentru a satisface rezultatele învățării cursului sau specializării. ABC este utilă în special pentru specializările noi sau în proces de modificare, dar și pentru cele care se transformă într-un format online sau blended learning (cu suport de tehnologie).

Participarea este liberă, pentru cadre didactice și studenți, prezentările se vor desfășura în Engleză și se va elibera certificat de participare. Participarea trebuie confirmată până miercuri 21.11.2018, ora 13:00.

Informații suplimentare și înscrieri, AICI.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive