iTEC – un concurs de programare de talie națională la UPT

Joi, 8 noiembrie 2018,  postat de Ronkov Lucian

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (Liga AC) revine și anul acesta cu cea de-a XII-a ediție a concursului IT Engineering Contest, pe scurtiTEC, adresat elevilor și studenților pasionați de programare, ce se va desfășura în perioada 23 – 25 noiembrie 2018. Ca în fiecare an, acesta este organizat cu sprijinul Universității Politehnica Timișoara și al Facultății de Automatică și Calculatoare.

Concursul se desfășoară sub forma a șase probe: Algoritmică, Embedded Development, Game Development, Graphic Design, Mobile Development și Web Development. Dintre acestea, două sunt probe cu durată de desfășurare de câteva ore: Algoritmică şi Graphic Design, iar celelalte patru se desfăşoară în decursul a aproximativ 48 de ore, de tip maraton.

Proba de Algoritmică se va desfășura în laboratoarele Facultății de Automatică și Calculatoare, iar celelalte probe se vor desfășura la Restaurantul Universitar Politehnica, unde vor fi amenajate și spații de relaxare pentru destinderea participanților pe durata realizării cerințelor.

Înscrierile se fac pe site-ul https://itec.ligaac.ro/  până duminică, 11 noiembrie 2018. Pentru participanții din afara Timișoarei se asigură masa și cazarea. Toți participanții înscriși la altă probă decât cea de Algoritmică vor trebui să-și aducă laptop pentru competiție!

Mai multe informații despre proiect se găsesc pe site-ul  https://itec.ligaac.ro/ sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/it.engineering.contest/, unde echipa de organizare stă la dispoziția participanților pentru întrebări și detalii suplimentare.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive